December

kvinnokartavandringFölj med Kvinnokarta Helsingborg på stadsvandring där du får möta tio minnesvärda Helsingborgskvinnor, alltifrån den kallsinniga mördaren till pedagogen som var långt före sin tid.

Vandringen varar i ungefär en och en halv timme och promenaden är ca 3 kilometer.

Hantverksföreningen har bokat en guidad tur tisdagen den 5 december klockan 18:00 OBS! Kom i tid.

Startplats är vid fontänen utanför Stadsbiblioteket i Stadsparken och avslutning utanför Dunkers kulturhus. Hela arrangemanget är gratis.

Det körs som en studiecirkel och därför ska man lämna sitt personnummer före vandringen (Lämpligen i samband med anmälan)

Sista anmälningsdag är söndagen den 3 december och det är begränsat antal platser.

Anmälan görs till Göran Öxell på telefon: 0708-92 06 02
eller e-post goran@prokonsult.se

Det har inkommit förfrågan om Hantverksföreningen kan ordna en resa till Skottland. Vår medlem skottlandsexperten Benny Lindström har därför gjort ett förslag om detta. Se dokument om detta.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG