Vårens program är enligt följande

Inbjudan till ginprovning på Grand Hotell Helsingborg

Torsdagen den 15 februari kl. 19.00 inbjuder vi till ginprovning på Grand Hotel i Helsingborg.

Barmästare Jonas Eriksson kommer att ge oss nya kunskaper om olika möjligheter och smakupplevelser ginet kan ge. Bl.a. har han själv gjort en egen ginvariant som är en smakupplevelse i sig.

Vi kommer att prova 4 olika ginsorter och som tilltugg till detta blir det lokala charkuteriers ost, kvällens marmelad, surdegsbaguette och kapris.

Priset per person för detta är 300 kronor i vilket maten är subventionerad med 50 kronor. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är tisdagen den 5 februari. Bindande anmälan till
Göran Öxell tel: 0708-92 06 02 eller e-post goran@prokonsult.se

Gesällinvigningen i rådhuset 15 mars.

Utflykt till Helsingör.

För företagsmedlemmar kommer vi att ha myndighetsinformation.

Fler aktiviteter kan dyka upp. Separat inbjudan kommer till varje aktivitet.

Det har inkommit förfrågan om Hantverksföreningen kan ordna en resa till Skottland. Vår medlem skottlandsexperten Benny Lindström har därför gjort ett förslag om detta. Se dokument om detta.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG